Pol hoveniers

Apeldoorn, Deventer, Twello, Zutphen
en omstrekenOntspannen in uw eigen droomtuin...


Harold Pol  0610690292
 info@polhoveniers.nl
  Apeldoorn


Hovenier Apeldoorn

Pol hoveniers, gevestigd in Apeldoorn, staat voor
een eigen kijk op tuinen gerealiseerd naar
de wensen en tuinideeën van u als klant.

Ons werkgebied ligt in de hele Steden Driehoek, Apeldoorn, Twello, Deventer, Zutphen maar ook als u buiten die regio woont mag u natuurlijk contact opnemen en kijken we naar de mogelijkheden.

Voor een vakkundige hovenier in Apeldoorn en omgeving bent u aan het goede adres bij Pol Hoveniers.

U bent bij Pol Hoveniers Apeldoorn verzekerd van een gedegen advies, tuinontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin. U bent bij uw hovenier in Apeldoorn altijd verzekerd van kwaliteitswerk door mijn kennis en jarenlange ervaring.

Op het gebied van tuinontwerpaanleg, bestrating en tuinonderhoud heb ik op unieke en diverse manieren ervaring. Wij hebben alle kennis in huis om u volledig van dienst te kunnen zijn zodat u straks van uw eigen droomtuin kunt genieten.

Een nieuwbouwhuis in Apeldoorn (of omgeving) met een nieuwe tuin? Pol Hoveniers helpt u graag met een tuinontwerp, kijk voor meer informatie ook onze pagina tuinontwerp

Of een bestaande tuin, maar bent u toe aan iets nieuws? U kunt voor het hele totaalplaatje terecht bij de hovenier voor Apeldoorn en omgeving. 

Of het nu gaat om een kleine stadstuin, landelijke tuin, moderne tuin, strakke tuin of mediterrane tuin, een hele complete tuin of juist een tuinrenovatie voor een deel van uw tuin, particulier of bij bedrijven, uw tuin is bij ons in goede handen, van tuinontwerp tm het aanleggen en het onderhoud van uw tuin.

Interesse in een vakkundige hovenier in Apeldoorn en omgeving? Bel dan met telefoonnummer: 06 10690292

Of stuur een mail of vul hier het contactformulier in.