Pol hoveniers

Apeldoorn, Deventer, Twello, Zutphen
en omstrekenOntspannen in uw eigen droomtuin...


Harold Pol  0610690292
 info@polhoveniers.nl
  Apeldoorn


Tuinonderhoud

Uw tuin al naar wens?
Pol hoveniers verzorgt ook alleen
het onderhoud van uw tuin!

Of het nu een net aangelegde tuin betreft of een volwassen tuin, om te kunnen blijven genieten van uw tuin heeft deze goed tuinonderhoud nodig. Een goed onderhouden tuin staat voor beleving en ontspanning

Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw tuin eenmalig of periodiek te onderhouden. Zo kunnen wij een voor en/of najaarsbeurt aanbieden om uw tuin winter klaar te maken of gereed te maken voor het voorjaar. 

Heeft u een achterstallige tuin en ziet u door de bomen het bos niet meer, of zijn er bepaalde werkzaamheden die u zelf niet ziet zitten dan kunnen wij deze eenmalig weer terug brengen naar de basis zodat u vanaf daar weer overzicht heeft in het onderhouden van uw tuin en u weer een onderhoudsvriendelijke tuin heeft.

Of het nu gaat om gras en gazon onderhoud, onkruidbestrijding, bomen snoeien of bomen kappengroenvoorziening, een heg snoeien Pol hoveniers kan dit allemaal voor uw verzorgen.

Wij bieden ook onderhoudscontracten aan voor periodiek onderhoud. Wij nemen dan het onderhoud van uw tuin over zodat u zorgeloos kunt genieten van uw tuin. Uw tuin blijft dan in perfecte harmonie waardoor u jaren kunt genieten van uw tuin.

Naast particuliere tuinen verzorgen wij ook het onderhoud voor bedrijfstuinen.