Pol hoveniers

Apeldoorn, Deventer, Twello, Zutphen
en omstrekenOntspannen in uw eigen droomtuin...


Harold Pol  0610690292
 info@polhoveniers.nl
  Apeldoorn


Over ons

Hovenier Apeldoorn, hovenier Deventer, Hovenier Zutphen

Over Pol Hoveniers

Pol hoveniers is een jong en dynamisch bedrijf in Apeldoorn met een eigen frisse kijk op tuinen. Wij staan voor kwaliteit en creativiteit waarin duurzaamheid centraal staat. Samen met u zoeken wij naar een vakkundige oplossing voor uw tuin waarin uw tuin wensen centraal staan en aansluiten op uw budget. 

Als hovenier heb ik ruim 25 jaar ervaring waarvan ik 10 jaar met veel plezier als hoofd tuin bij Thermen Bussloo heb gewerkt en mooie droomtuinen heb mogen ontwerpen en tot uitvoering heb gebracht. Ook bij Thermen Soesterberg heb ik de tuin nieuw leven in mogen blazen, een nieuw tuinontwerp met een renovatie van de gehele tuin. 

Op het gebied van tuinontwerpaanleg, bestrating en tuinonderhoud heb ik op unieke en diverse manieren ervaring. Wij hebben alle kennis in huis om u volledig van dienst te kunnen zijn zodat u straks van uw eigen droomtuin kunt genieten.

Of het nu gaat om een kleine stadstuin, landelijke tuin, moderne tuin, strakke tuin of mediterrane tuin, een hele complete tuin of juist een tuinrenovatie voor een deel van uw tuin, particulier of bij bedrijven, uw tuin is bij ons in goede handen.

Middels een persoonlijk gesprek waarbij al uw wensen worden geïnventariseerd kunnen wij u een gericht advies geven die perfect aansluit op uw tuinideeën en die op een professionele manier door ons worden verwerkt. 

Zowel voor particulieren als bedrijven, een eerste afspraak is altijd geheel vrijblijvend zodat we al uw wensen kunnen inventariseren en verwerken in een maatwerk plan.  

Ons werkgebied: 
Apeldoorn, Twello, Deventer, Zutphen en omstreken
Thermen Bussloo

Levensweg Labyrint

Thermen Soesterberg