Pol hoveniers

Apeldoorn, Deventer, Twello, Zutphen
en omstrekenOntspannen in uw eigen droomtuin...


Harold Pol  0610690292
 info@polhoveniers.nl
  Apeldoorn


Tuinontwerp & advies

Uw droomtuin onze inspiratie...


Een goed tuinontwerp is de basis voor uw tuin en waarin al uw wensen zijn verwerkt en meegenomen.

Voordat we met een tuinontwerp beginnen inventariseren we in een vrijblijvende afspraak al uw wensen, ik kom persoonlijk bij u langs in Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de hele regio Stedendriehoek.
Vanuit daar kan ik u daarover professioneel advies geven.

Ook adviseer ik u over de mogelijkheden die passen binnen uw wensen en budget. We bespreken verschillende soorten sierbestrating, welke bestrating past binnen uw budget en uw smaak.
U tuin kan bijvoorbeeld ook in stappen worden aanlegd, vanuit het tuinonwerp kunnen we eerst alleen de tuin bestrating verzorgen, of bij een nieuwbouwhuis eerst de oprit bestraten, om in een later stadium het tuinontwerp verder uit te voeren.

Als er evt. kosten aan het ontwerpen van uw tuin verbonden zijn dan worden deze op voorhand besproken maar als u besluit de tuin aan te laten leggen door Pol hoveniers dan is een tuinontwerp met bijbehorende offerte sowieso kosteloos.

Daarna ga ik uw tuin ontwerpen en als het tuinontwerp is gerealiseerd dan wordt deze met u besproken incl. een bijbehorende offerte. Daar waar nodig kan het tuinontwerp worden aangepast waaruit het definitieve tuinontwerp ontstaat. 

Bij akkoord van uw definitieve ontworpen tuin en bijbehorende offerte kunnen we overgaan op de aanleg van uw tuin.

Op deze website kunt u ook tuin voorbeelden vinden, die kunnen u mischien een tuin idee geven, kijkt u gerust rond naar alle tuin ideeën en als u vragen heeft over de mogelijkheden hoor ik dat graag.